بیشتر بدانید

عشق، دوستی و صمیمیت با استایل هیپی | (تاریخچه + آموزش لباس پوشیدن)

استایل هیپی نامی آشنا در میان جوانان که پیشینه آن به اواسط دوره ۱۹۶۰ میلادی باز می گردد؛ هیپی یا هیپسترها عده ای از جوانان آمریکایی بودند که در حول و حوش این تاریخ، جنبش آزادی خواهانه را آغاز کردند که اصل های اساسی آن در دوستی، عرفان، رفاقت، راستگویی، شادی و به خصوص عدم خشونت خلاصه می شد.

طولی نکشید که این استایل نه تنها در آمریکا بلکه در سراسر جهان به شهرتی قابل توجه دست پیدا کرد؛ محبوبیتی که با شعار صلح، عشق و آزادی فردی، افراد بسیاری را تحت الشعاع خود قرار داد. چنین موضوعاتی سبب شد تا استایل هیپی امروزه نیز طرفداران مختص به خود را داشته باشد؛ طرفدارانی که این استایل را نه تنها به عنوان یک پوشش بلکه به عنوان سبکی برای زندگی انتخاب کرده اند…! علاقه مندان به این استایل خاص، مشخصه های بسیاری را در زندگی خود رعایت می کنند که از ابتدایی ترین آنها میتوان به پوشش متفاوت، آمیخته با رنگ ها اشاره داشت.


اما اگر بخواهیم کمی ساده تر صحبت کنیم می بایست اشاره داشت که “هیپی” جز استایل های کژوال به حساب می آید؛ در واقع میتوان گفت که این سبک از پوشش، نقطه مقابل استایل رسمی است…! در حدود دهه ۱۹۵۰ دقیقا ۱۰ سال قبل از معروفیت جهانی استایل هیپی، عمده علاقه مندان به این سبک افرادی بودند که زندگی آنها در: طبع آرام، مصرف ماریجوانا، موسیقی جز، سادگی و به دور از مادیات خلاصه می شد.

در حدود ۱۰ سال بعد یعنی اوایل دهه ۱۹۶۰ میلادی، استایل هیپی معنای دیگری به خود گرفت، در آن زمان هیپی در پی جنبش فرهنگی ضد جنگ ویتنام، گام های اساسی را برداشت و همین موضوع سبب محبوبیت جهانی آن شد؛ شهرتی که بعد از گذشتن بیش از ۶۰ سال هنوز هم طرفداران مختص به خود را داشته و هر ساله طراحان زیادی در سراسر دنیا لباس هایی با مضامین استایل هیپی را طراحی و در اختیار عموم قرار می دهند. در ادامه مطلب با آموزش لباس پوشیدن به سبک هیپی با “کروکو مگ” همراه باشید.

نیم نگاهی به ریشه پوشش استایل هیپی

در مورد با پوشش استایل هیپی ابتدا باید این نکته را در نظر داشته باشید که این سبک از لباس پوشیدن کاملا به دور از تجمل گرایی است! بسیاری از هیپسترها اکسسوری هایی همچون: دستبند، گردنبند و… را از وسایل دور ریختنی درست می کنند و لباس‌های خود را از فروشگاه های دست دوم (تاناکورا) خریداری می‌کنند. این مورد نه تنها برای مخالفت با مصرف گرایی بلکه به عنوان الگویی برای مقابله با از بین بردن طبیعت است.
علاقمندان به این استایل به نوعی پیرو فرهنگ ابتدایی هستند؛ سبکی از پوشش که در آن خبری از لباس های اتو کشیده و رنگ های خنثی نیست؛ هیپسترها راحتی و شلختگی را به چارچوب و قواعد ترجیح داده و هیچ اعتقادی به محدودیت جنسیتی در رابطه با سبک پوشش ندارند. در واقع این مشخصه را به وضوح میتوان در لباس و استایل آنها مشاهده کرد؛ استفاده از شلوارهای دمپا گشاد، لباس های گلدوزی شده و رنگی، موهای بلند، استفاده از صندل و… از جمله عناصری هستند که بر عدم تمایز جنسیتی استایل هیپی، تاکید دارند.

۱۰ عنصر کلیدی برای لباس پوشیدن به سبک هیپی

  1. شلوارهای نخی گشاد
  2. تیشرت های آزاد و رنگی
  3.  لباس های کوتاه یا بلند
  4. صندل چوبی و چرم
  5. اکسسوری های دست ساز
  6. پیراهن چهارخونه گشاد
  7. استفاده از نقش و نگارهای سایکدلیک
  8. جلیقه لی
  9. اورکت سبز لجنی
  10. استفاده از لباس های سرهمی گلدار و دامن های آزاد (در بانوان)

 

احساس آزادی و سر زندگی را در پوشش خود ایجاد کنید

در طول مقاله به این موضوع اشاره داشتیم که استایل هیپی در راحتی خلاصه میشود؛ راحتی که علاقمندان به این سبک آن را در لباس پوشیدن خود متبلور می‌کنند؛ پوشیدن تی شرت های گشاد رنگی در کنار شلوارهای نخی دمپا گشاد، از مشخصه های اصلی لباس پوشیدن به سبک هیپی است. در این میان لازم است بدانید که هیپی، استایلی به خصوص نیست بلکه تلفیقی از لباس بومیان کشورهایی همچون (هند، آمریکا، آسیا، آفریقا) می‌باشد.

با دانستن چنین نکاتی می توان گفت که هیپی در مغایرت با مد غرب است! پس اگر علاقه مند به این سبک از استایل هستید، چارچوب های ذهنیتی خود را درهم بشکنید و قبل از هر چیز همانند یکی هیپستر فکر کنید؛ لباس پوشیدن به سبک هیپی بسیار آسان است و نیازی به هزینه آنچنانی ندارد؛ در واقع مشخصه ای که هیپی را نسبت به دیگر استایل ها برتری می‌دهد در صمیمیت، دوستی و نگاه متفاوت به زندگی خلاصه می شود.

تصاویر بیشتر:


 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *