توضیحات
در روزهای سرد زمستانی و اواخر پاییز، همراه همیشگی خانم های شیک پوش در مهمانی ها بوت یا چکمه بلند است.
بوت بلند 3022 با طراحی زیبا و خلاقانه اش باعث دو چندان شدن درخشش تان در مهمانی ها خواهد شد پس اگر به دنبال طرحی منحصر به فرد در انتخابتان هستید پیشنهاد چرم کروکو بوت 3022 با طرح کروکو و وجتال است. جنس کفی بوت 3022 از جنس میکرو لایت می باشد که یکی از بهترین کفی های مورد استفاده در کفش ها است.
این کفی بسیار راحت و نرم می باشد و عایق حرارتی بسیار مناسبی برای زمستان است و شما می توانید ساعت های متوالی از آن استفاده کنید. بوت 3022 در رنگبندی های مشکی و توسی تولید شده است و هم اکنون در سایز های 36 تا 40 در اختیار خریداران بزرگوار می باشد.
چرم کروکو امکان تعویض سایز را برای مشتریان غیر حضوری خود فراهم نموده است بنابرین شما می توانید با خیال راحت کفش خود را انتخاب نمایید.
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.